50 år siden Apollo 11

I samarbeid med Hjertnes kulturhus i Sandefjord arrangerer DSE utstilling og førpremiere på filmen «Apollo 11» på 50-årsdagen for da det første mennesket satte sin fot på Månen, søndag 21. juli 2019.

DSE har satt opp en utstilling i foajéen i Hjertnes om verdensrommet. Bildeutstillingen gir innsikt i en spennende verden av astronomi og romfart og vil være bemannet fra klokken 17.30.

Du får også se forskjellige typer teleskoper, og du kan ta en titt på Solen gjennom et teleskop om været er klart. Guider fra DSE kan svare på spørsmål om utstillingen og teleskoper. Du kan også få vite mer om hva foreningen DSE kan gi deg av tilbud og opplevelser. Kom innom våre stands på utstillingen, så får du vite mer.

Bli med på feiringen av en av menneskehetens største bragder!

Apollo 11
Vi viser den kritikerroste dokumentarfilmen Apollo 11, produsert av CNN Films. Filmen er basert på kun originalopptak og viser i hovedsak opptak som aldri tidligere er publisert.

Forestillingen begynner klokken 18.30 og starter med et unikt intervju med Erik Tandberg som sammen med Jan P. Jansen rapporterte fra månelandingen i NRK for 50 år siden. Vi viser deretter den kritikerroste dokumentarfilmen Apollo 11, produsert av CNN Films. Filmen er basert på kun originalopptak og viser i hovedsak opptak som aldri tidligere er publisert. Billetter til forestillingen bestilles direkte fra Hjertnes.

 

Se 'live' video fra solformørkelsen i USA

 

Kommende arrangementer

 

Se foredraget om Romvær og superstormer m/Pål Brekke

6 gode grunner til å bli medlem

  1. Medlemsbladet Astro Rapport gis ut 4 g. pr år
  2. Godt utstyrt observatorium NOVA
  3. Flere typer arrangementer som passer for alle aldre
  4. Forening for både romfarts- og astronomiinteresserte
  5. Medlemmer med høy kompetanse, som de gjerne deler av
  6. Sosiale sammenkomster hvor vi treffes rundt en felles interesse
Loading ...